sâmbătă, 18 iunie 2016

Salarii si bonusuri videcochat Iasi

Studiourile de videochat angajeaza modele, chiar si fara experienta, intrucat acest domeniu se afla intr-o continua expansiune. Lipsa experientei isi spune cuvantul, insa aceasta se capata prin munca, dedicare, seriozitate si ambitie. Fetele care nu se simt atat de bine in pielea lor, insa isi doresc totusi sa incerce acest domeniu, trebuie sa stie ca au la dispozitie profilul non adult.
Non adult
Dupa cum anunta si numele, acest tip de videochat implica discutii, iar modelele trebuie sa adopte o atitudine sexy, pentru a-si cuceri prietenii virtuali cu care comunica, insa fara a avea voie sa se dezbrace. Cu alte cuvinte, este o ocazie grozava pentru modele, pentru ca au posibilitatea de a se obisnui cu mediul si de a invata cateva secrete. Mai apoi, dupa ce se simt cu adevarat pregatite, pot face pasul urmator, catre profilul adult unde se castiga cele mai mari sume de bani.
Intimitate
Fiecare model are intimitatea asigurata, deoarece se lucreaza din camere diferite, amenajate modern, pentru ca acestea sa se simta cat mai confortabil. In plus, tot staff-ul studiourilor este organizat doar din femei, astfel incat un model sa nu se poata simti inhibata in prezenta unui barbat. De asemenea, se lucreaza pe site-uri care nu sunt accesibile in tara noastra, cei mai multi utilizatori provenind din Statele Unite, iar la cerere se poate bloca accesul celor din alte tari populare in randul romanilor.
Salarii si bonusuri
Poate ca cel mai atragator aspect al acestui domeniu sunt salariile. Un model fara experienta poate sa castige in prima sa luna 3.000 de lei, iar daca in perioada urmatoare pune in aplicare tot ce a invatat in urma cursurilor si trainingurilor, cu siguranta ca suma va creste cu cateva mii de lei. Si bonusurile sunt importante, acestea acordandu-se modelelor cu cele mai bune performante si pot insemna cateva sute de lei in plus lunar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu