miercuri, 20 ianuarie 2016

Studiouri de videochat si locurile de munca



Orice fata care isi doreste un loc de munca, insa nu a intampinat locul ideal din punct de vedere financiar, fara stres si cu un orar flexibil, dar este creativa, serioasa, ambitioasa, trebuie sa stie ca poate apela oricand la un studio de videochat. Chiar daca sumele promise sunt foarte atragatoare, acestea sunt obtinute doar de catre modelele care sunt dispuse sa lucreze 8 ore pe zi, 5 sau 6 zile pe saptamana, iar experienta acumulata este exprimata prin comunicarea cu membrii site-urilor cu care colaboreaza studiourile. 

In ciuda faptului ca sunt deschise constant o multime de studiouri de videochat, se recomanda ca modelele sa le aleaga pe cele care au deja o istorie in spate, pentru a nu exista riscul de a fi inselate si a avea siguranta locului de munca obtinut.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a lucra in videochat, in primul rand trebuie sa ai peste 18 ani si sa cunosti limba engleza, cu cat mai bine, cu atat va fi mai usor sa comunici prin intermediul webcamului cu persoane din toate colturile lumii. Poti sa stai linistita, deoarece ai posibilitatea de a bloca utilizatorii din orice tara doresti, astfel incat sa nu te simti stanjenita ca vei fi urmarita de vreun cunoscut.

De asemenea, daca esti mai timida, poti incepe in prima faza cu profilul non adult, unde se desfasoara aceeasi activitate de purtare a discutiilor cu diferite persoane, insa este interzis dezbracatul. Astfel, dupa ce te simti mai confortabil si capeti mai multa incredere, daca te simti pregatita, poti trece la profilul adult, unde partenerii de discutii platesc sume mai mari pentru mici spectacole erotice.

Care sunt castigurile?

Acestea variaza de la un studio la altul, insa de obicei incep de la 1.000$ lunar si pot ajunge chiar la mai mult de 5.000$ in cazul celor mai serioase si experimentate modele. Pe langa aceste sume, se adauga si bonusuri in functie de performante, astfel ca cu cat esti mai creativa si te faci placuta de membri, cu atat vei castiga mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu